åRSKURS 9 Nyfiken på vår skola?

Öppet hus i skolan
Är du nyfiken på oss?

Öppet hus på skolan

Varmt välkommen till Öppet hus på Kopparlundsgymnasiet. Här får du möjlighet att lära känna oss ännu bättre. Under Öppet hus får du möta elever, lärare och personal som berättar om hur det är att gå på vårt gymnasium. 

Kommande datum:

16 nov kl. 18.00-19.30
6 dec kl 18.00-19.30.

Vi välkomnar alla som är intresserade av att veta mer om vår skola, både blivande elever och föräldrar. Gå runt och ta en titt på våra lokaler, prata med lärare och elever och passa på och ställ alla dina frågor till oss, vi har svaren! 

Att välja skola
och program!

För vissa är valet lätt, för andra är det svårare. Men en sak är säker – det finns en gymnasieutbildning för alla. Det är mycket att tänka på inför val av skola och gymnasieutbildning. Välj gymnasieutbildning med både förnuft och magkänsla. Lycka till!

Kod för att ansöka till Estetiska programmet: ESEST-KG
Kod för att söka Samhällsprogrammet: SA-KG
Kod för att söka Ekonomiprogrammet: EK-KG
Kod för att söka Naturprogrammet: NA-KG

Välja gymnasium
Vilken profil lockar dig?
Se alla våra program
Nya globala mål sätter agendan för framtiden!

På Kopparlundsgymnasiet uppmuntrar vi allas samhällsengagemang för att förstå möjligheterna till påverkan. Vi värderar elevernas idéer högt och förslag kan genomföras snabbt då vi är en liten skola. Skolan erbjuder en social miljö där lärandet kan ske på olika platser och i varierade former.

Lär känna oss lite mer​!
Elever & lärare berättar
Gillar du att träna?
På Kopparlundsgymnasiet får du under din studietid ett gratis träningskort.

Träning är viktigt, inte bara för att få muskler och bra kondition. Träning ger dig dessutom bättre sömn, minskar stress och depression och du får lättare att koncentrera dig, vilket hjälper dig att klara dina studier.

Rulla till toppen